Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na krajském úřadu se v říjnu sejdou kariéroví poradci

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 20. 09. 2023 15:49
  • Školství

Sdílet článek

Setkání kariérových poradců ze středních škol se skuteční 4. října na Krajském úřadu libereckého kraje. Zájemci se mohou registrovat do 26. září prostřednictvím odkazu https://forms.office.com/e/Qs343M3Kwn. Pořadatelé zvou kariérové poradce i zájemce o téma kariérového vzdělávání na setkání platformy Rozvoj potenciálu projektu KAP LK II. 

Setkání se uskutečníod 9.30 do 13.00 v multimediálním sále krajského úřadu. Pogram slibuje zajímavé účinkující. Vystoupí zástupci Sdružení TULIPAN, kteří představí širokou síť podpory, kterou mohou nabídnout školám a studentům v oblasti duševního zdraví. Metodici kariérového poradenství z Hradce Králové se podělí o dobrou praxi i další postřehy ze škol zapojených do pilotního programu na podporu kariérového poradenství v Královéhradeckém kraji.  V další části bude prostor pro diskuzi a vzájemné sdílení zkušeností v menších skupinách. Akci uzavře společná závěrečná reflexe.

 V případě dotazů lze kontaktovat Michaelu Valentovou (michaela.valentova@kraj-lbc.cz, 722 003 248).

KAP LK II

  • 2023-10-04 Setkání KP - pozvánka (.pdf)
    384 kB
    20. 09. 2023 16:15

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky