Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji se koná odborný seminář o protidrogové politice LK

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 04. 2015 16:31
  • Rozvoj

Sdílet článek

Odborný seminář k tématu protidrogová politika Libereckého kraje, který je určený představitelům samospráv obcí Libereckého kraje, se koná  14. dubna od 13 hodin v budově Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, v Liberci, multimediální sál.

Úvodní slovo přednesou hejtman Libereckého kraje Martin Půta, náměstkyně hejtmana pro sociální věci Lenka Kadlecová a Jindřich Vobořil, národní protidrogový koordinátor.

Program:     Zahájení

Integrovaná protidrogová politika ČR

Mgr. Jindřich Vobořil, PgDip., národní protidrogový koordinátor a

Mgr. Lucia Kiššová, vedoucí oddělení koordinace a financování protidrogové politiky sekretariátu Rady vlády pro koordinaci protidrogové politiky

Úloha územních samosprávných celků při realizaci protidrogové politiky, přístup Libereckého kraje k řešení problematiky závislostí

Ing. Jitka Sochová, krajská protidrogová koordinátorka

Cesta klienta službami

poskytovatelé služeb

Potírání drogové trestné činnosti na teritoriu Libereckého kraje

plk. Mgr. Vladislav Husák, ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje

Diskuse a závěr

Závěr semináře je plánován na 15:00 hod.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky