Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na kraji proběhne diskusní fórum EXPORT 2015 určené podnikatelům a exportérům

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 13. 05. 2015 16:26
  • Rozvoj

Sdílet článek

Diskusní fórum pro podnikatele a odbornou veřejnost, nazvané EXPORT 2015, pořádá Liberecký kraj společně s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a Krajskou hospodářskou komorou Liberec. Seminář se uskuteční v úterý 2. června 2015 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje, U Jezu 642/2a, Liberec. Zájemci z řad podnikatelské veřejnosti se mohou k účasti hlásit až do 26. května 2015 pod tímto ODKAZEM.

Cílem diskusního fóra je poskytnout účastníkům informace o aktuálních novinkách v oblasti státní podpory exportu a finančních nástrojích na podporu exportu, zároveň pořadatele zajímá i zpětná vazba. Například jaké mají podnikatelé osobní zkušenosti s poskytovanými službami státní podpory exportu a jaké jsou potřeby firem v exportní oblasti. „Rádi bychom také v rámci semináře rozvinuli diskusi o tématu a vzájemně si předali zkušenosti, které mají přizvaní významní exportéři z kraje, malí a střední podnikatelé a veřejné zainteresované subjekty. Chceme od účastníků získat inspiraci a především informace pro další zkvalitnění podpory exportních aktivit podniků,“ uvedl Vít Příkaský, člen rady kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje a evropských projektů.

Co fórum nabídne podnikatelům?

  • Přehled o nabízených službách státní podpory exportu
  • Informace o možnostech financování exportních aktivit podniků
  • Informace o praktických zkušenostech podnikatelů v oblasti exportu
  • Podněty a kontakty pro Vaše další kroky na zahraničních trzích

DISKUSNÍ FÓRUM EXPORT 2015 se koná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty. 

V souvislosti s pořádáním diskusního fóra pořadatelé žádají účastníky o spolupráci při přípravě témat, která budou na semináři probírána v rámci panelové diskuse. Připraveny jsou návrhy otázek. Zaškrtněte prosím ty, které vás nejvíce zajímají. Je možno označit více otázek. Máte-li vlastní návrhy, dopište je prosím do zvláštní kolonky. Dotazník najdete zde.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky