Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Mykolog Ivan Jablonský bude v Ekocentru Brniště přednášet o pěstování jedlých a léčivých hub zdarma

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 03. 2015 16:20
  • Magazín
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Podralský nadační fond ZOD připravil pro  všechny pěstitele  a milovníky hub na 23. března od 9 do 12 nebo od 16 do 18 hodin v prostorách Ekocentra Brniště praktický workshop „Očkování dřevokazných hub“ s předním odborníkem na technologii a výzkum pěstování hub Ing. Ivanem Jablonským.

Známý český mykolog Ing. Ivan Jablonský z České zemědělské univerzity se podělí o řadu zajímavých informací ohledně pěstování jedlých a léčivých hub, o jejich účincích na lidský organismus, o účinných látkách, které jsou v houbách obsaženy, ale také o technologiích nebo přípravných pracích k jejich pěstování.

Po úvodní teorii následuje praxe očkování dřevokazných hub.

„Trpíte jarní únavou, častým nachlazením, oslabenou imunitou, vysokým cholesterolem, vysokým krevním tlakem, depresemi, poruchami spánku? Máte dlouhodobé zdravotní problémy, potřebujete nabrat sil po velkém fyzickém nebo psychickém vyčerpání?  Anebo vás trápí nedostatek financí a přemýšlíte o nějakém vhodném podnikání?   Máte k dispozici opuštěné zemědělské a průmyslové stavby a chcete vědět, jsou-li vhodné pro pěstování hub? Anebo se jen chcete seznámit s novými lidmi z vašeho okolí, kteří mají podobné zájmy jako vy? To všechno se mohou účastníci na přednášce dozvědět,“ zve  na přednášku a praktický workshop Jana Panáčková Feixová  z Podralského nadačního fondu. S tím, že vstup je zdarma!

Aktuality k  akcím naleznete na facebooku:

https://www.facebook.com/pages/Podralsk%C3%BD-Nada%C4%8Dn%C3%AD-Fond-ZOD/546247612156002?ref=hl

Viz také: http://www.podralsko.cz/kalendar-akci.html

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky