Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Muzeum skla a bižuterie se uzavírá do pátku 21. ledna

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 04. 01. 2022 08:54
  • Kultura
  • Rozvoj

Sdílet článek

Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou bude až do pátku 21. ledna uzavřeno z technických důvodů. Otevřít by se mělo znovu od soboty 22. ledna.  Otevření muzeum doporučuje ověřit na webových stránkách www.msb-jablonec.cz, pro jakékoliv informace lze kontaktovat pracovníky na e-mailuové adrese info@msb-jablonec.cz, popřípadě na telefonu 483 369 011.

Po otevření nabídne muzeum opět zajímavé výstavy a expozice. Bude hrdým propagátorem  významné události roku 2022, kterou je Mezinárodní rok skla (International Year of Glass). V rámci oslav připravuje několik výstav s mezinárodním přesahem. „Pro české předsednictví Evropské unie vytvářejí naši skláři originální set nápojového skla symbolizujícího jednotlivé země unie," přiblížil kurátor Petr Nový zajímavý projekt s pracovním názvem Kulatý stůl. 

Pokračovat budou oblíbené letní Sklářské pátky, prázdninový ateliér, Víkend Křišťálového údolí nebo letos zcela mimořádná Muzejní noc, jejíž termín a obsah je zatím zahalen tajemstvím.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky