Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ministři obrany a životního prostředí si prohlédnou bývalý vojenský prostor Ralsko

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 07. 04. 2015 15:36
  • Rozvoj
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Bývalý vojenský prostor Ralsko navštíví ve čtvrtek 9. dubna ministr obrany Martin Stropnický a ministr životního prostředí Richard Brabec. Důvodem je revitalizace a využití tohoto území, které patří k prioritám Libereckého kraje.

Společně s hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou, náměstkem hejtmana pro životní prostředí a zemědělství Josefem Jadrným a radním pro rezort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova Vítem Příkaským budou nejprve jednat například o Územním plánu města Ralsko nebo Akčním plánu rozvoje města Ralsko. Poté se přesunou na prohlídku bývalého vojenského prostoru (letiště Hradčany, obora Ralsko).

Během programu návštěvy budou také přítomni: náměstek ministra obrany Roman Molík, náměstek ministra obrany Tomáš Kuchta, starosta Ralska Miroslav Králík, ředitel Diama s. p. Tomáš Rychtařík, ředitelka Geoparku Ralsko o.p.s. Lenka Mrázová, ředitel Vojenských lesů a statků Josef Vojáček a ředitel divize Mimoň Vojenských lesů a statků Roman Vohradský.

INFORMACE PRO NOVINÁŘE:
Při této příležitosti Vás zveme na tiskovou konferenci, která se uskuteční po jednání ministrů spolu s náměstky ministra obrany Romanem Molíkem a Tomášem Kuchtou, hejtmanem LK Martinem Půtou, náměstkem hejtmana Josefem Jadrným, krajským radním Vítem Příkaským a starostou Ralska Miroslavem Králíkem. Koná se ve čtvrtek 9. dubna od 10:45 hodin v Informačním centru Ralsko – Kuřívody.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky