Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Lipo.ink zve na první Fuckup Night Liberec

Mgr. Jitka Mazalová Dvorská

marketingový manažer projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje

  • 10. 05. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký podnikatelský inkubátor Lipo.ink si Vás dovoluje pozvat na první FuckUp Night v Liberci, která se koná 23.5.2018 od 19:30 ve “Výzkumáku”, U jezu 525/4, Liberec.

FuckUp Nights je série pravidelných setkání, během kterých známé osobnosti mluví nikoli o svých úspěších, ale naopak o věcech, co se zrovna dvakrát nepovedly. Jedná se o celosvětové hnutí s původem v Mexiku, kde se v roce 2013 první FuckUp Night uskutečnila. Dnes se koná každý měsíc ve více než 130 metropolích světa. Nyní i v Liberci.

Tato setkání mají za cíl především oslavit neúspěch, jakožto zcela přirozenou a přínosnou součást lidského života. Z neúspěchu je třeba se poučit a nechat si jím rozšířit obzory. Hosté ve svých krátkých přednáškách (cca 10 minut) promluví o svých největších fuckupech a rozeberou, co si z daného neúspěchu odnesli a co by dnes třeba udělali jinak. Někdy nám totiž jeden neúspěch dá mnohem více než tisíc úspěchů.

Můžete se těšit na zajímavé speakery, kterými budou:

Anna Marešová

Mladá česká designérka, která za svoji sérii erotických pomůcek pro ženy Whoop.De.Doo získala mnoho cen. Nedávno založila vlastní designerské studio Anna Maresova Designers.

Mjölk Architekti

V Liberci velmi známí Mjölk architekti, nejsou vidět jen díky svým stavbám a rekonstrukcím, ale také prostřednictvím své veřejné činnosti. Pořádáním nejrůznějších akcí se snaží život v Liberci rozpohybovat a oživit. Mezi jejich akce patří například promítání filmů na ulicích  KI-NO nebo série běhů Divočina.

Alan Fabík

Alan pracoval jako obchodní ředitel Jablotron Alarms a byl výkonným ředitelem Jablotron Project. Před dvěma lety se rozhodl spolu s dalšími kolegy založit firmu Hardwario. Jejich projekt BigClown se zaměřuje na IoT, neboli internet věcí. Mezi jejich produkty patří především výrobky pro tzv. chytrou domácnost nebo pro Průmysl 4.0.

Patrik Procházka

Patrik Procházka je známý jako člověk, který s sebou všude má vlastní židli. Mnozí by právě toto mohli považovat za největší fuckup jejich života, přitom je to obrovská výhoda. Ve 13 letech, kdy se Patrikovi rozváděli rodiče a používali také věty jako: „Když nepřistoupíš na moje podmínky, tak Patrika nevyvenčím“ a podobně, stál na okenní římse a vážně přemýšlel o sebevraždě. Vzal to ale naštěstí za správný konec. Díky stipendiu od Bakala Foundation odjel studovat do USA a stal se psychologem, který svým klientům radí prožívat život, jako kdyby cestovali v první třídě.

Vítězslav Zach

Vítek se v roce 2011 vrátil z dovolené v Thajsku a dostal šílený nápad. Přivézt do České republiky léčebné rybky Garra Rufa.  Tehdy 18letý student si s maminkou důchodkyní založil první provozovnu s několika stovkami ryb. Bez zkušeností s rybami, bez zkušeností s podnikáním. Nyní provozuje úspěšnou značku GarraRelax Liberec.

Vstupenky k zakoupení zde: http://bit.ly/FuckUpLiberec1

Studentské vstupné 100 Kč, ostatní 120 Kč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky