Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj postavil střelecké družstvo na soutěž Memoriál ppor. Šimonky

Mgr. Langer Jiří

  • 11. 04. 2011 18:00
  • Školství

Sdílet článek

 

Sdružení válečných veteránů Libereckého kraje ve spolupráci s 31. brchbo Liberec,

Československou obcí legionářskou a  Krajským vojenským velitelstvím Liberec

pořádají  IV. Ročník střelecké soutěže MEMORIÁL ppor. Petra Šimonky.

Sourež ve střelbě z pistole a samopalu. které  se zúčastní družstvo Libereckého kraje složené z radních Pavla Petráčka, Zdeňka Bursy a Jaroslava Podzimka,  se koná na střelnici v Semilech 15. dubna od 09 hod.

Celostátní slavnostní setkání účastníků války v Perském zálivu 1991, operace ENDURING FREEDOM a dalších operací  se uskuteční v sobotu 16. dubna od 11 hod. v prostorách vojenského klubu kasáren 6. října (spodní kasárna), Štefánikovo náměstí 1, Liberec.

ČASOVÝ PLÁN soutěže:

07,00 odjezd autobusu s účastníky z kasáren 6. října v Liberci

08,00 - 09,00 prezentace, porada organizačního výboru a rozhodčích

09,00 - 09,15 nástup, slavnostní zahájení, poučení závodníků

09,15 - 15,00 vlastní soutěž

15,00 - 16,00 vyhodnocení výsledků

16,00 vyhlášení výsledků

Pro zájemce o odvoz na střelnici bude přistaven v Liberci v kasárnách autobus s odjezdem v 07.00 hod. Veškeré potřebné informace k soutěži jsou uvedeny v Propozicích na webových stránkách: www.legionar.org/krajské organizace/liberecký.

Na obě akce zve  Karel Krátký, předseda Liberecké krajské organizace Sdružení válečných veteránů ČR, a  MUDr. Pavel Budinský Ph.D. MBA  ze Sdružení válečných veteránů ČR.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky