Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj pořádá konferenci věnovanou inovacím z regionu

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 05. 08. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Liberecký kraj se chce pochlubit úspěchy v oblasti výzkumu a vývoje, a pořádá proto již druhý ročník inovační konference s názvem RIS3 fórum. Účastníci se zde mimo jiné dozví, jakým směrem se chce kraj dále ubírat v oboru inovací a nových technologií. Konference pod záštitou hejtmana Martina Půty a radní Radky Loučkové Kotasové se koná ve středu 18. září 2019 v multimediálním sále budovy krajského úřadu.

Témata výzkumu a vývoje jsou budoucím hnacím motorem pro rozvoj zemí i krajů. Na území Libereckého kraje vzniká mnoho úspěšných projektů, které svým charakterem mají potenciál prorazit do světa. „Cílem konference, kterou pořádáme, je především zprostředkovat setkání pro ty, kteří se zajímají o výzkum, vývoj a inovace. Chceme je také inspirovat úspěchy z praxe,“ uvedla Radka Loučková Kotasová, členka rady kraje pro resort hospodářského a regionální rozvoje, evropských projektů a územního plánování.

RIS3 fórum se koná již druhým rokem. Nabídne mnoho zajímavých témat, jako je například digitalizace, modernizace průmyslových technologií či rozvoj konkurenceschopnosti kraje prostřednictvím inovací. Na konferenci budou své poznatky prezentovat přední firemní odborníci. Akce je určena všem, kteří se zajímají o informace z oblasti výzkumu, vývoje a inovací v Libereckém kraji. 

Vstup na konferenci je zdarma. Nezbytná je pouze registrace. Přihlášky je možné zasílat prostřednictvím webového odkazu, kde naleznete podrobné informace o programu a přednášejících.

Partnerům pořadatelé nabízí možnost vlastní prezentace. Více informací podá Jana Vlková (e-mail: jana.vlkova@kraj-lbc.cz)

Hrazeno z projektu "Smart akcelerátor Libereckého kraje", reg. č. CZ.02.2.69/0.0/0.0/15_004/0000848

logolinka_rozsirena_barevna

  • pozvanka A4 (.pdf)
    396 kB
    05. 08. 2019 16:27

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky