Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj plní přání dětem z dětských domovů

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 14. 12. 2015 15:52
  • Školství

Sdílet článek

Přání dětem z dětských domovů letos opět splní členové rady kraje, zastupitelé i zaměstnanci krajského úřadu. Liberecký kraj již druhým rokem připravil akci „Strom splněných přání“. Slavnostní předání dárků s připraveným doprovodným programem se v sídle kraje uskuteční ve středu 16. prosince od 15:00 hodin.

Letos jsou do vánoční akce zapojeny čtyři dětské domovy – z České Lípy, Jablonného v Podještědí, Krompachu a Frýdlantu. „Děti nám prostřednictvím ředitelů domovů poslaly svá přání a my se jim je opět pokusíme splnit. Mladší si často přejí hračky, knížky, omalovánky a ti starší hlavně sportovní vybavení, ale i praktické věci, třeba žehličku nebo sadu šroubováků. Věřím, že stejně jako vloni společně strávíme příjemné odpoledne a pořádně se naladíme na tu pravou vánoční atmosféru,“ říká krajská radní Alena Losová.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky