Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kurz osobního rozvoje pro maminky na Liberecku

Ing. Kateřina Hájková

Koordinátorka rodinné politiky – projekt Systémová podpora práce s rodinou v LK

  • 03. 07. 2019 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Maminkám na Liberecku se naskytla jedinečná příležitost absolvovat zdarma kurz, který zvýší jejich kvalifikaci a zároveň jim pomůže i v osobním rozvoji. Kurz, který zajišťuje organizace Attavena, startuje v polovině září 2019.

Řešíte brzký návrat do práce? Uvažujete o podnikání? Nebo hledáte chvíli sama pro sebe? V tom případě je tato nabídka určena právě pro Vás. Osnova vzdělávacího programu je zaměřena na posílení a získání nových znalostí nejen z oblasti počítačů. Vyzkoušíte si práci s kancelářskými a grafickými programy. Zažijete psychologické sezení. Naučíte se dělat vlastní webové stránky. Zjistíte, jak správně nastavit rodinné finance. Zaktualizujete svůj životopis a připravíte se na pracovní pohovor. Poznáte se s inspirujícími lidmi, kteří podpoří vaše sebevědomí. A to se Vám hodí jak v pracovním, tak i osobním životě. Během kurzu je myšleno i na děti, proto bude zajištěné hlídání dětí zdarma. Po ukončení kurzu získáte certifikáty a nárok na proplacení dalšího vzdělávání.

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář na www.attavena.cz (Osobní rozvoj - Liberec) nebo napište na email zuzana.heferova@attavena.cz

Kapacita kurzu je omezena.

attavena

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky