Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad Libereckého kraje vyhlašuje 2. ročník soutěže Dobrá půlka

Mgr. Langer Jiří

  • 31. 03. 2014 14:42
  • Rozvoj

Sdílet článek

Krajský úřad Libereckého kraje vyhlašuje soutěž, jejímž cílem je ocenit a zviditelnit ty organizace veřejného sektoru, které si stejně jako on váží svých zaměstnaných a vytvářejí pro ně vstřícné pracovní prostředí.

Soutěž je určena obcím Libereckého kraje, jejich příspěvkovým organizacím a příspěvkovým organizacím Libereckého kraje.

 

„Soutěž je zaměřena na příklady dobré praxe v oblasti rovných příležitostí, které současně mohou být inspirací pro další organizace v kraji,“ řekla Alena Losová, členka Rady LK pověřené řízením resortu školství, mládeže a zaměstnanosti, která převzala nad soutěží záštitu.

Uzávěrka pro podání přihlášek je  5.  května,  vyhlášení výsledků se uskuteční 28. 5. 2014.

Propozice, přihlášky do soutěže a novinky jsou k dispozici na                                                                       webových stránkách http://kancelar-reditele.kraj-lbc.cz/

Kontakt: Ing. Bronislava Kopalová  a Ing. Milan Servít, telefon: 485 226 348 nebo: 485 226 336 e-mail: bronislava.kopalova@kraj-lbc.cz nebo: milan.servit@kraj-lbc.cz

O PRVNÍM ROČNÍKU SOUTĚŽE

V prvním ročníku soutěže byli oceněni:

Domov důchodců Rokytnice nad Jizerou, který získal ocenění za aktivity spojené s přizpůsobením prostředí domova jak pro potřeby klientů, tak pro potřeby zaměstnanců, a to vlastními silami. Dále za zapojování rodinných příslušníků zaměstnanců do aktivit pro klienty, čímž vytvářejí oboustranně podnětné prostředí.

Dům dětí a mládeže Vikýř Jablonec nad Nisou, který ve svých aktivitách ukazuje, jak plnit úlohu nejen střediska volného času pro děti, ale pro všechny občany - zapojuje se do komunitního plánování, realizuje aktivity pro seniory a zdravotně postižené, vytvořil prostor pro matky s malými dětmi.

Město Jilemnice, které zavedlo komplexní změny v řízení úřadu, podporuje řadu aktivit zaměřených na kvalitu výkonu veřejné správy, ale i týmového ducha zaměstnanců například i zřízením neformální komise „zdravého ducha“, která se právě stará o mimopracovní aktivity zaměstnanců. Město Jilemnice je výjimečné také tím, že jako jeden z mála úřadů v Libereckém kraji zavedlo a s úspěchy umožňuje zaměstnancům práci z domova.

Město Ralsko, které podporuje růst kompetencí úřadu pro rozvoj území a vztah úředníků k místu, jež spravují. Jeho specifika, už tím, že se jedná o čtvrté největší město v republice, co se týče rozlohy, není třeba představovat.

Soutěž je pořádána v rámci projektu SLAĎ (reg. č. CZ.1.04/3.4.04/76.00167) financovaného z Evropského sociálního fondu prostřednictvím OP LZZ, ze státního rozpočtu ČR a z rozpočtu Libereckého kraje.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky