Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajská vědecká knihovna se zapojila do projektu ČTENÁŘSKÁ VÝZVA

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 10. 01. 2018 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Rádi čtete, ale někdy si nevíte rady s výběrem knih? Těžko sháníte tipy ke čtení? Krajská vědecká knihovna v Liberci se zapojila do projektu ČTENÁŘSKÁ VÝZVA.

Na celý rok 2018 je připraveno 20 témat. Každý měsíc knihovna zveřejní dvě témata a k nim doporučené knihy, které také fyzicky připraví ve Všeobecné knihovně k zapůjčení. Můžete si tak zvolit některou z těchto knih, nebo samozřejmě knihu dle svého výběru, která se s tématem shoduje.

Co je potřeba? Být čtenářem Krajské vědecké knihovny v Liberci a mít platný průkaz, chuť čelit výzvě a milovat knihy. Na konci roku, po skončení výzvy, vylosuje knihovna 3 výherce, které obdaruje roční čtenářskou registrací a dalšími dárky. Menší ceny jsou připraveny pro každého účastníka. Pro ty z Vás, kteří se do výzvy zapojí oficiálně a budou chtít získat některou z cen, je připraven registrační formulář a anketní lístek, kde můžete vyjádřit, jak moc se Vám přečtená kniha líbila.

TZ: Krajská vědecká knihovna v Liberci

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky