Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konference Technologie do škol se blíží, hlásit se lze do 17. dubna

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 04. 2022 08:52
  • Školství

Sdílet článek

Tradiční konference Technologie do škol se uskuteční ve středu 20. dubna. Letos se mimořádně koná v budově Střední průmyslové školy strojní a elektrotechnické a Vyšší odborné školy, v liberecké Masarykově ulici. Od 9 do 15 hodin účastníky čeká program v aule a přilehlých prostorách.

Konference se bude věnovat tématům souvisejícím s digitálními technologiemi a jejich využíváním ve výuce: aplikacemi, kyberbezpečností, robotikou, programováním a dalšími. Stručný program se nalézá ZDE, program i s anotacemi jednotlivých vstupů pak ZDE. Ani letos není nutné účastnit se celého programu. Vítáni jsou i návštěvníci, kteří přesně vědí, co je zajímá a přijdou se podívat na konkrétní vybrané příspěvky.

Novinkou letošního programu jsou workshopy v počítačové učebně s omezeným počtem účastníků. Kdokoli si tak může vyzkoušet roli žáka na vlastní kůži a techniku přímo v akci. V předsálí konference bude instalována doprovodná výstava. I v rámci nových prostor se spolu s partnery pokusíme předvést maximum. Není tedy žádným prohřeškem opustit program v sále a navštívit místo toho stánky vystavujících partnerů nebo diskutovat v předsálí.

Účast na akci je pro přihlášené zdarma, přihlašování je možné do 17. dubna prostřednictvím přihlašovacího formuláře. Pozdější registraci lze provést e-mailem.  S doplňujícími otázkami pomůže metodička projektu KAP LK II Jana Štefková (e-mail: jana.stefkova@kraj-lbc.cz, telefon 485 226 402).

Konference Technologie do škol se pořádá v rámci projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje II (CZ.02.3.68/0.0/0.0/20_082/0019560).

KAP MŠMT

 

  • 2022-04-20 podrobny program (.pdf)
    453 kB
    07. 04. 2022 09:03
  • program 2022-04-20 (.pdf)
    359 kB
    07. 04. 2022 09:04

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky