Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Konference "Úspěšným projektům ani hranice nebrání"

Ing. Hozáková Martina

  • 26. 10. 2006 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:4456|autor:Ing. Hozáková Martina|email:martina.hozakova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 474|mobil:|aktualizace:]

Dne 16. listopadu 2006, od 10:00 hodin, se koná konference "Úspěšným projektům ani hranice nebrání", místo konání je Krajský úřad Libereckého kraje (3.p). Hlavním cílem této akce je prezentace zkušeností úspěšných žadatelů v rámci programu INTERREG IIIA, který je zaměřen na projekty přeshraniční spolupráce, v období 2004-2006. Zároveň budou v odpoledním bloku představeny nové operační programy přeshraniční spolupráce pro žadatele z Libereckého kraje. Podporovanými oblastmi v novém období 2007-2013 budou např. dopravní infrastruktura, cestovní ruch, kulturní aktivity a další....více na této konferenci.

V rámci této konference budou představeny 2 nově vydané publikace s přehledem schválených projektů v Libereckém kraji z programu INTERREG IIIA. Dále bude v prostorách KÚLK připravena výstava – plakáty, na kterých budou prezentovány projekty viz pozvánka s programem konference, kterou naleznete zde
 
V případě Vašeho zájmu o účast na této akci, přihlaště se prosím nejpozději do 10. listopadu 2006 na emailovou adresu: martina.hozakova@kraj-lbc.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky