Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Komentované prohlídky v zoo představí pandy, tučňáky, zebry i paviány

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec

  • 03. 07. 2024 08:54
  • Kultura

Sdílet článek

Pravidelný denní program s příchodem letních prázdnin obnovila pro své návštěvníky Zoo Liberec.  Každý den v týdnu se odehrávají takzvaná Tichá setkání s chovateli u devíti různých druhů zvířat, která jsou spojena s krmením nebo péčí o daná zvířata.

Zároveň se od čtvrtka do neděle konají komentovaná setkání u tučňáků, zeber Chapmanových, pand červených nebo paviánů, na kterých se zájemci od odborných pracovníků zoo dozví řadu informací o chovaných druzích přímo u jejich expozic.

Více informací se nalézá v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky