Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jizerská 50 pomáhá a spouští charitativní projekt Padesátka pro první linii 

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 07. 04. 2020 13:27
  • Rozvoj

Sdílet článek

Staňte se společně s pořadateli Jizerské 50 tahouny závodu, který za nás všechny během koronavirové pandemie absolvují lidé z první linie. Doktoři, zdravotníci, lékárníci, členové bezpečnostních složek, prodavači. Kupte si virtuální startovné pro sebe nebo i své blízké a pomozte těm, kteří to nyní potřebují ze všech nejvíc.

Vybranou částkou, která může být i vyšší než symbolických 50 Kč, pomůžeme Technické univerzitě v Liberci na výrobu ochranných pomůcek pro první linii. Sbírka začíná nyní a vyvrcholí přenosem z 53. ročníku ČEZ Jizerské 50, který odvysílá stanice ČT sport v neděli 12. dubna od 8:10.

Každému, kdo se do pomoci finančně zapojí, bude na email zaslán dres z elitní vlny Jizerské 50. Ten bude moci sdílet na sociálních sítích s hashtagem #50proprvnilinii a dále tak šířit charitativní akci Padesátka pro první linii. Online dres bude navíc sloužit jako certifikát těm, kteří váží práce lidí v první linii. 

TZ: ČEZ Jizerská 50

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky