Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jeden přeshraniční program pro Liberecký kraj vyhlášen

Ing. Hozáková Martina

  • 18. 01. 2008 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:6026|autor:Ing. Hozáková Martina|email:martina.hozakova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 474|mobil:|aktualizace:]

Řídící orgán Programu (Ministerstvo pro místní rozvoj ČR) zahájil „Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika – Polská republika 2007-2013“. Zahájení programu a tedy příjem žádostí počíná dnem 14. ledna 2008. Příjem žádostí je průběžný. Lze tímto začít čerpat 219 459 344 EUR, které byly rozhodnutím Evropské komise přiděleny České a Polské republice. 

Konečný termín pro příjem žádostí je stanoven k datu 14. března 2008 do 14:00 hod. s tím, že tyto žádosti budou projednány na Monitorovacím výboru v červnu 2008. Další termíny budou umístěny na webových stránkách programu www.cz-pl.eu.

 

V Libereckém kraji poskytují konzultace k programu pracovníci oddělení přípravy a řízení projektů na odboru regionálního rozvoje a evropských projektů na Krajském úřadě Libereckého kraje. Kontaktní místo pro žadatele v Libereckém kraji naleznete zde.

 

Dále krajský úřad zajišťuje poskytování informací o programech přeshraniční spolupráce, poradenství a konzultace žadatelům, předběžnou kontrolu úplnosti žádostí, organizujeme školení a workshopy, zajišťujeme publicitu programu a částečně se podílíme na hodnocení projektů.

Neváhejte se na nás obrátit již při přípravě projektu, rádi Vám vaše dotazy zodpovíme!

Navštivte také naše webové stránky www.kraj-lbc.cz/rozvoj

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky