Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jak přivést žáky ke čtenářství? Na to odpoví krajský webinář 

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 11. 01. 2021 09:36
  • Školství

Sdílet článek

V rámci projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje („KAP LK“) je připraveno další ze setkání platformy „Rozvoj kompetencí“ tentokrát zaměřené na „Čtenářskou gramotnost“.  Dne 21. 1. 2021 od 15:00 do 17:00 se uskuteční online setkání na téma Jak přivést žáky ke čtenářství (napříč všemi předměty SŠ).

Webinářem Vás provede zkušená lektorka Mgr. Nela Votápková a ukáže Vám, jak lze moderní technologie zapojit do výuky a využít je tak k rozvoji čtenářské gramotnosti v různých předmětech vyučovaných na středních školách. Účastníci webináře si mimo jiné aktivně vyzkouší různé výukové aktivity, díky kterým mohou žáky zaujmout a motivovat ke čtenářství. Další informace naleznete v přiložené pozvánce.

Workshop je určen zejména středoškolským učitelům.

Kapacita účastníků webináře není omezena. Účast na webináří je pro přihlášené zdarma. Registrace probíhá na e-mailové adrese marketa.lenikova@kraj-lbc.cz. Přístupové údaje spolu s dalšími pokyny budou zájemcům rozesílány emailem nejpozději den před konáním webináře.

Pozvánka v příloze. 

logo

  • pozvánka AV Media (.pdf)
    602 kB
    11. 01. 2021 09:46

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky