Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jak bojovat s dezinformacemi? Seminář v Krajské vědecké knihovně napoví

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 04. 2023 12:39
  • Školství

Sdílet článek

Setkání platformy Rozvoj potenciálu projektu KAP LK II se koná 24. dubna v Krajské vědecké knihovně v Liberci. Zaměří se na téma mediálního vzdělávání, dezinformací a spolupráce škol s knihovnou. Potrvá od  8.30 do 14.15.

Pedagog frýdlantského gymnázia Tomáš Lengál pohovoří na téma Mediální gramotnost aneb jak na dezinformace nejen při výuce. O možnostech spolupráce knihovny se středními školami  v rámci informační podpory výuky nejen v oblasti mediální gramotnosti pohovoří  ředitelka Krajské vědecké knihovny Dana Petrýdesová a vedoucí oddělení studijní knihovny a periodik Lukáš Fogl. Následovat bude diskuse u kulatého stolu. 

 Přihlásit se je možné do 19. dubna zde. Účast je pro přihlášené zdarma. Drobné občerstvení zajištěno. V případě dotazů či nejasností se lze obrátit na e-mail michaela.valentova@kraj-lbc.cz.

KAP MŠMT

  • Pozvanka 24.4.2023 (.pdf)
    347 kB
    06. 04. 2023 12:55

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky