Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace – Vesnice roku - Sloup - zimní údržba cesty

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 17. 04. 2013 09:23
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti: Problematické jednání s představiteli obce Sloup ve věci zimní údržby cesty.

Odpověď: 

Vyhlašovateli soutěže Vesnice roku jsou Spolek pro obnovu venkova ČR, Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Svaz měst a obcí ČR a Ministerstvo zemědělství. Organizace soutěže probíhá ve dvou kolech – krajském a celostátním.

Obce přihlášené do soutěže jsou hodnoceny v následujících oblastech: koncepční dokumenty, společenský život, aktivity občanů, podnikání, péče o stavební fond a obraz vesnice, občanská vybavenost, inženýrské sítě a úspory energií, péče o veřejná prostranství, přírodní prvky a zeleň v obci, péče o krajinu, připravované záměry a informační technologie obce. Průběh soutěže řídí ředitel soutěže.Předsedové krajských hodnotitelských komisí jsou jmenováni ředitelem soutěže. Každá obec zařazená do soutěže je navštívena krajskou hodnotitelskou komisí. Základní informace a podklady pro hodnocení získává krajská hodnotitelská komise z prezentace obce (součástí této prezentace budou i rozhovory se zástupci obce), prohlídky obce a obsahu materiálů doložených jako součást přihlášky do soutěže.


Na základě výše uvedených podkladů je pak soutěžící obec hodnocena v jednotlivých
stanovených okruzích, viz Podmínky soutěže (http://www.vesniceroku.cz/files/file/2013%20VR/2013_podminky_souteze.pdf
.
 

Krajská hodnotitelská komise určí jednoho vítěze, nositele Zlaté stuhy, který postoupí do celostátního kola.

Za organizaci a průběh hodnocení v krajském kole soutěže je zodpovědný předseda krajskéHodnotitelské komise. Krajská hodnotitelská komise zpracuje Protokol o vyhodnocení krajského kola soutěže, který tajemník krajské hodnotitelské komise předá tajemnici soutěže, soutěžícím obcím a tisku.

Tajemnicí soutěže je Ing. Miroslava Tichá, Ministerstvo
pro místní rozvoj odbor rozvoje a strategie regionální politiky, Staroměstské
náměstí č. 6, 110 15 Praha 1, tel: 234 154 189, mobil: 731 628 447,
e-mail:
Miroslava.Ticha@mmr.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky