Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 56/2015 - Využívání služeb soukromých bezpečnostních agentur

Mgr. Hýsek Martin

právník

  • 04. 11. 2015 10:29
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět  žádosti:

Žadatel žádal o informaci, zda Liberecký kraj využívá služeb soukromých bezpečnostních agentur, případně kolik hodin měsíčně tato služba pro něj odpracuje, jaká je cena za hodinu takové služby bez DPH, zda využívá i jiné služby soukromých bezpečnostních agentur při zajištění bezpečnosti svých objektů, které to jsou, a zda uvažuje o navýšení ceny za služby soukromých bezpečnostních agentur (nebo jej již realizoval) vzhledem ke zvýšení minimálních mzdových tarifů k 1.1.2016.

Odpověď na žádost:

KÚ LK služeb soukromých bezpečnostních agentur pro své objekty nevyužívá. S ohledem na tuto skutečnost jsou odpovědi na ostatní otázky bezpředmětné, a proto k nim KÚ LK již nic dalšího neuvedl.

S odkazem na ust. § 4a ve spojení s ust. 4 zákona o svobodném přístupu k informacím KÚ LK sdělil, že informace byly čerpány vyhledáním a kontrolou údajů archivu odboru kancelář ředitele, který jej také spravuje a pravidelně aktualizuje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky