Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu

Upozornění

Poctu hejtmana Libereckého kraje letos obdrželo deset osobností, jedna z cen byla udělena in memoriam.

Více informací
Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 55/2016 - Obchodní vztahy Libereckého kraje s vybranými subjekty

Mgr. Hluštík Zdeněk

vedoucí odboru územního plánování a stavebního řádu

  • 29. 08. 2016 15:52
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti: Žadatel požadoval seznam obchodních vztahů mezi Krajským úřadem Libereckého kraje a níže vypsanými subjekty mezi lety 2010 a 2016, o přesný obsah těchto obchodních vztahů jako i výši finančních závazků vyplývajících z uzavření těchto obchodních vztahů:

 

MARKETINGOVÉ CENTRUM PROFIL, s.r.o., sídlem Mariánské Lázně, Úšovice, Plzeňská 181/11, IČ 49357778

 

Ing. Miloš Skácel - PROFIL reklamní a zprostředkovatelská agentura, sídlem Mariánské Lázně, Úšovice, Plzeňská 725/14a, IČ 46823395

 

Producentské centrum PROFIL Mariánské Lázně, s.r.o., Mariánské Lázně, Úšovice, Plzeňská 181/11, IČ 62620177

 

Žadatel žádal o poskytnutí informací v následujícím formátu:

Doba plnění, obsah obchodního vztahu, finanční odměna

 

Odpověď na žádost: Žadateli bylo sděleno, že Liberecký kraj s těmito subjekty v uvedených letech do žádných obchodních vztahů nevstoupil. Pro úplnost bylo doplněno, že smlouvy uzavírá Liberecký kraj a nikoliv krajský úřad, jak vyplývalo ze žádosti o informace. Krajský úřad je pouze jedním z orgánů kraje, nemá tedy právní subjektivitu a jako takový nemůže uzavírat smlouvy mimo naprostých výjimek, kdy tak výslovně stanoví zákon. Zde se však jedná vždy o veřejnoprávní smlouvy a ani žádná taková nebyla s uvedenými subjekty uzavřena.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky