Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 34/2017 - Spolupráce LK se společností Compet Consult s.r.o.

Mgr. Hýsek Martin

právník

  • 26. 07. 2017 13:41
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Žadatel žádal o informace týkající se spolupráce  Libereckého kraje se společností Compet Consult s.r.o., IČ 26502402, se sídlem Štětkova 1638/18, 140 00 Praha 4. která se zabývá především zadáváním veřejných zakázek a organizací výběrových řízení. Konkrétně požadoval seznam znázvů a smluvních hodnot zakázek, které společnost Compet Consult s.r.o. pro Liberecký kraj organizovala anebo organizuje v době od 1. 1. 2014 do dnešního dne, jaká byla výše úhrady za tyto služby, jakým způsobem byla k dané zakázce společnost Compet Consult s.r.o. jako organizátor vybrána, a další související informace. Rovněž chtěl žadatel vědět, zda Krajský úřad Libereckého kraje disponuje právním oddělením anebo jiným oddělením, jehož náplní je organizování veřejných zakázek.

Odpověď na žádost:

Společnost Compet Consult s.r.o. pro Liberecký kraj ani Krajský úřad Libereckého kraje neorganizovala v době od 1. 1. 2014 do 26.7.2017 (den poskytnutí informace) žádnou veřejnou zakázku, ani s ní nebyla uzavřena žádná smlouva na administraci veřejných zakázek Libereckého kraje.

Krajský úřad Liberreckého kraje disponuje oddělením veřejných zakázek, které spadá pod odbor investic a správy nemovitého majetku.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky