Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 24/2016 - Počet dětí do 3 let v dětských domovech

Mgr. Hluštík Zdeněk

vedoucí odboru územního plánování a stavebního řádu

  • 05. 05. 2016 15:00
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti: Žadatel požadoval informace o počtu dětí do 3 let v dětských domovech zřizovaných Libereckým krajem ke dni 31.12.2015.

 

Odpověď na žádost: Žadateli bylo sděleno, že ke dni 31.12.2015 byl zřizovatelem těchto dětských domovů: Dětský domov, Česká Lípa, Mariánská 570, příspěvková organizace, Dětský domov, Jablonné v Podještědí, Zámecká 1, příspěvková organizace, Dětský domov, Základní škola a Mateřská škola, Krompach 47, příspěvková organizace, Dětský domov, Dubá - Deštná 6, příspěvková organizace, Dětský domov, Jablonec nad Nisou, Pasecká 20, příspěvková organizace, Dětský domov, Frýdlant, Větrov 3005, příspěvková organizace a Dětský domov, Semily, Nad Školami 480, příspěvková organizace. Ani jeden z těchto dětských domovů však není určen pro děti do 3 let, tudíž v dětských domovech zřizovaných Libereckým krajem nebyly k uvedenému dni žádné děti do 3 let.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky