Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace 06/2014 - Informace o konkurzu na místo ředitele Gymnázia Česká Lípa, Žitavská 2969

Mgr. Kubíčková Michaela

  • 24. 02. 2014 22:26
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti:

1) Počet uchazečů přihlášených v probíhajícím konkurzu a pracovní místo ředitele Gymnázia, Česká Lípa, Žitavská 2969, p.o.,v probíhajícícm konkurzním řízení.

2) Jména apovolání uchazečů o post ředitele Gymnázia, Česká Lípa, Žitavská 2969, p.o., v probíhajícícm konkurzním řízení.

 

Odpověď:

  1. Do konkurzu na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Gymnázia, Česká Lípa, Žitavská 2969, příspěvková organizace se přihlásili dva uchazeči.

 

  1. Informaci o jménech a povoláních uchazečů není možné poskytnout z následujících důvodů:
  • Konkurzní řízení je neveřejné, členové konkurzní komise podepisují prohlášení o mlčenlivosti.
  • V současné době konkurzní řízení probíhá a zveřejnění těchto údajů by mohlo mít nežádoucí vliv na jeho průběh. V minulosti již došlo k tomu, že z důvodu úniku informací a nepřípustného ovlivňování konkurzního řízení (vyhrožování a zastrašování uchazeče) bylo konkurzní řízení zrušeno, resp. v jiném případě odstoupil jediný uchazeč.

Z hlediska zákona o svobodném přístupu k informacím ve vztahu k zákonu o ochraně osobních údajů je dle našeho názoru sporné, zda zájem na poskytnutí uvedené informace převažuje nad zájmem ochrany osobních údajů uchazečů

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky