Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman se zúčastnil benefičního koncertu pro Hejnice

Šírová Květa

  • 04. 10. 2010 08:57
  • Školství

Sdílet článek

Benefičního koncertu pro zatopené Hejnice se dnes zúčastnil také hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler. Společně se starostou Hejnic Jiřím Horákem pozdravil návštěvníky akce a popřál jim skvělou zábavu.

„V Hejnicích jsem v poslední době byl mnohokráte. Nebylo to ale za tak příjemných okolností. Jsem proto moc rád, že i přes starosti, které nyní všichni máte s obnovou vašich domů a města se dokážete také bavit a že na vašich tvářích vidím opět smích,“ řekl hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler k davu, který přišel podpořit své město.

Na koncertě bez nároku na honorář vystoupilo několik známých kapel a interpretů. Výtěžek akce bude použit na obnovu dětského hřiště, které zničila srpnová povodeň.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky