Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman přijel povzbudit špičkové jezdce do Sosnové

Šírová Květa

  • 30. 10. 2010 16:07
  • Školství

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler se dnes zúčastnil Setkání automobilových mistrů na Global assistance racing aréně Autodromu Česká Lípa. Své umění přijeli do Sosnové představit přední jezdci soutěží rally, rallycross a autocross.  

„Po letošní zajímavé sezóně se diváci v Sosnové rozhodně měli na co těšit. Jsem rád, že se Liberecký kraj může pyšnit takovou arénou, jako je právě ta v Sosnové. Konají se zde prestižní motoristické akce, které přitahují i světovou špičku v disciplínách jako je rally, rallycross nebo autocross. Nedávno se tu jelo již podruhé finále Mistrovství Evropy v Rallycrossu. Účast jezdů naší motoristické špičky na dnešním setkání je důkazem toho, že Autodrom v Sosnové je kvalitním a oblíbeným místem pro motoristická klání. Za to patří pořadatelům velký dík,“ řekl hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler.

Jezdci se utkali na paralelně rozdělené trati s atraktivním přemostěním. V každé jízdě spolu soupeřili dva jezdci o vítězství. Ti nejúspěšnější se utkali ve finále. Startovní listina devátého Setkání mistrů byla plná špičkových závodníků. Obhajovat loňská prvenství přijeli Václav Pech, Rene Munnich, Jaroslav Hošek, Zdeněk Čermák, Roman Častoral, Matyáš Zeman, Marek Sekanina a Lubomír Tenkl.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky