Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman předal pohár nejlepšímu chovateli

Šírová Květa

  • 20. 09. 2010 12:12
  • Školství

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler společně se starostou Českého Dubu Jiřím Milerem předal v neděli pohár nejlepším chovatelům drobného zvířectva, kteří o víkendu vystavovali na Podještědské výstavě v Českém Dubu.

Velmi rád jsem přijal pozvání na tuto výstavu. Obdivuji chovatele za jejich trpělivost a starostlivost. Letos mě oslovila výstava exotického ptactva, za jejíž realizaci byla chovateli také udělena cena,“ řekl hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler.

Hejtman předával pohár hejtmana Libereckého kraje panu Vladimíru Jiránkovi z Českého Dubu, nejúspěšnějšímu vystavovateli činčily velké. Ten během vyhlašování zvítězil celkem ve čtyřech kategoriích.

Starosta Českého Dubu předával pohár za nejlepšího holuba výstavy, a to chovateli Jakubu Huškovi z Dlouhého mostu. 

Třetím pohárem, Jaroslava Slavíka, se za nejlepšího kohouta výstavy může pochlubit Oldřich Pohorský ze Zákup. Cenu mu předala Dagmar Slavíková.

Součástí výstavy byla také expozice s exotickým ptactvem rozličných druhů a velikostí.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky