Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman LK se zúčastní lyžařských závodů v Rokytnici nad Jizerou

Šírová Květa

  • 01. 02. 2012 11:36
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler (ČSSD) se o víkendu 4. a 5. února zúčastní jako závodník lyžařského závodu ve sjezdu a slalomu. 4. ročník mezinárodního Fis závodu v obřím slalomu Masters - "Memoriál Dr. Jana Vedrala " a 1. ročník mezinárodního Fis závodu ve slalomu Masters se budou konat pod záštitou hejtmana LK Stanislava Eichlera, Milana Jiráska (Český olympijský výbor) a starosty Města Rokytnice nad Jizerou Petra Matyáše na slalomovém svahu ve Skiareálu Horní Domky v Rokytnici nad Jizerou.

Hejtman bude dále předávat ceny nejlepším lyžařům, a to vždy po skončení závodu (mezi 14 a 15 hodinou po oba dva dny). Medailové ceremoniály se budou konat u dolní stanice vleku Zalomený.

Pořadatelem závodu je ski klub Masters při TJ Spartak Rokytnice nad Jizerou.

V předvečer závodu se hejtman zúčastní také slavnostní večeře s prezidentem České republiky Václavem Klausem.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky