Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Gymnázium v České Lípě povede ředitelka Helena Paszeková

Mgr. Langer Jiří

  • 19. 03. 2014 17:28
  • Školství

Sdílet článek

Oficiálně v úterý 1. dubna 2014 se stane novou ředitelkou Gymnázia v České Lípě Mgr. Helena Paszeková.

O jejím jmenování na dobu šesti let rozhodla Rada Libereckého kraje na svém zasedání 18. března.

„Nové ředitelce přeji, aby se za jejího působení českolipské gymnázium stále rozvíjelo. V loňském roce se například žákům školy nadmíru dařilo v programu MŠMT Excelence, kde se hodnotí výsledky úspěšnosti žáků v jednotlivých kolech různorodých soutěží, a právě gymnázium podle počtu získaných bodů bylo nejlepší v Libereckém kraji. Přeji proto škole i nadále mnoho takto úspěšných talentovaných žáků,“ řekla k nástupu nové ředitelky Alena Losová, radní pověřená řízením resortu školství, mládeže a zaměstnanosti.

Na uvolněné místo ředitele Gymnázia v České Lípě byl vyhlášen Radou LK konkurz, který se uskutečnil 7. března. Konkurzní komise následně doporučila radě ke jmenování nejúspěšnější uchazečku Mgr. Helenu Paszekovou.

Viz také video: http://www.youtube.com/watch?v=cPrOj9KZLXc

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky