Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Evropské miliony podpoří zdravotnická a školská zařízení i v Libereckém kraji

Mgr. Langer Jiří

  • 01. 02. 2012 15:46
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

 

Pětadvacet projektů zaměřených na rozvoj zdravotnických a školských zařízení v severovýchodních Čechách předložili žadatelé o dotace z ROP Severovýchod ve výzvě, která skončila 31. ledna. Rozdělovat se bude 464 milionů korun rezervovaných v Evropském fondu pro regionální rozvoj. 

Dotace čeká na projekty spojené s výstavbou, rozšířením, modernizací a zaváděním nových technologií ve zdravotnických zařízeních, která nejsou součástí národní sítě podporované v rámci Integrovaného operačního programu. Uspět mohou i plánované rekonstrukce, modernizace či vybavení základních nebo speciálních, ale i středních a vyšších škol, podmiňující zavádění nových vzdělávacích programů nebo alternativních forem vzdělávání.

Seznam všech zaregistrovaných projektů, čtyř z Pardubického kraje, sedmnácti z Libereckého kraje a čtyř z Královéhradeckého kraje, je ke stažení na webu Regionální rady NUTS II Severovýchod - http://www.rada-severovychod.cz/file/2582/. (viz také příloha)

Projekty nyní projdou třemi fázemi hodnocení.

„Nezávisle na sobě je posoudí a obodují administrátoři Úřadu Regionální rady NUTS II Severovýchod, dva experti na technickou kvalitu projektu a šestičlenná expertní komise,“ vysvětlil ředitel Úřadu Regionální rady Zdeněk Semorád. Bodovou hranici, z níž vzejdou úspěšné projekty, stanoví Výbor Regionální rady 22. června.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky