Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Evropské fondy pro Nestátní neziskové organizace - Příležitosti v období 2014-2020

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 26. 11. 2017 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Ministerstvo pro místní rozvoj – Národní orgán pro koordinaci vám přináší novou publikaci, která vám pomůže zorientovat se v nabídce programů v novém programovém období. Tuto publikaci uvítají především ti, kteří se pohybují v neziskovém sektoru a chtějí využít mož- nosti financování projektů z fondů EU. Publikace je rozdělena podle témat a příkladů typových aktivit, tedy ne podle programů, jak bývá zvykem. Nemusíte se prolistovávat obecnými informacemi o programech, ale rovnou si najdete oblast, kterou chcete v neziskovce zlepšit. Navíc se hned dozvíte, jaký operační program a prioritní osa jsou určeny právě pro váš projekt. V publikaci naleznete i další dotační možnosti pro neziskové organizace. Doporučujeme sledovat oficiální stránky Ministerstva pro místní rozvoj na /a> pro další informace. 

Evropské fondy pro NNO

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky