Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dopravní a technická studie variant řešení obchvatu Turnova

Mgr. Tomáš Pechan

právník

  • 06. 08. 2024 14:03
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti:

Žadatel požadoval poskytnutí následujících dokumentů:

  1. kopie úplné studie „Dopravní a technická studie variant řešení obchvatu Turnova“, kde objednatelem byl Krajský úřad v Liberci a zhotovitelem firma AF- CityPlan spol. s r. o., Jindřišská 17, 110 00 Praha 1, s datem pořízení předmětné studie červen 2014; a to včetně dokladů, tvořících soubor záznamů o projednání, vyjádření státních nebo obecních orgánů k předmětné studii v době jejího pořizování,

  2. kopie úplné zadávací dokumentace, kterou poskytl věcně příslušný odbor Krajského úřadu v Liberci firmě AF- CityPlan spol. s r. o. jako podklad k vypracování studie ad 1),

  3. kopie kompletního výběrového řízení, jehož výsledkem byl výběr předmětné zakázky studie ad1). Zejména tedy výzva k podání nabídek, záznam o otevírání nabídek a smlouva o poskytování služeb mezi věcně příslušným odborem Krajského úřadu v Liberci a firmou AF- CityPlan spol. s r. o., včetně vymezení rozsahu požadovaných prací.

Odpověď na žádost:

KÚ LK žadateli v příloze poskytnul studii „Dopravní a technická studie variant řešení obchvatu Turnova“. K ostatním požadovaným informacím bylo vydáno rozhodnutí o odmítnutí žádosti.

  • Studie variant reseni obchvatu Turnova (.zip)
    11 MB
    06. 08. 2024 14:05

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky