Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dokumenty k silnici R 35

Ing. Kateřina Jandlová

odborný zaměstnanec právního odděleníAutorova pozice

  • 17. 06. 2024 11:10
  • 106/1999

Sdílet článek

Předmět žádosti: žadatel požadoval níže uvedené dokumenty. KÚ LK vzhledem k velkému objemu dat poskytl žadateli tyto požadované dokumenty dle § 4a odst. 3 jiným způsobem, a tedy prostřednictvím serveru http://www.uschovna.cz. V případě požadovaných informací týkající se záznamu o otevírání nabídek v rámci výběrového řízení na Studii proveditelnosti a účelnosti silnice R35, bylo vydáno rozhodnutí o odmítnutí žádosti o informace z důvodu neexistence informace.

  1. „Úplnou kopii dokumentu „Územní plán velkého územního celku Libereckého kraje-Průzkumy a rozbory. Krajský úřad Libereckého kraje, Liberec 2001“.
  2. Úplnou kopii dokumentu „Územní plán velkého územního celku Libereckého kraje-Koncept“, vypracovaný pro KÚ LK firmou SAUL v roce 2003.
  3. Úplnou kopii dokumentu „Strategie rozvoje dopravní infrastruktury Libereckého kraje“, Liberec 2002.
  4. Úplnou kopii dokumentu „Analýza stavu dopravy na území Libereckého kraje-aktualizace“, Liberec 2005.
  5. Úplnou kopii dokumentu „Posouzení vlivu konceptu Územního plánu velkého územního celku Libereckého kraje na životní prostředí o porovnání koridorů silnice R35 v úseku Úlibice-Turnov dle § 14 zákona č. 244/1992 Sb“, Liberec 2003.
  6. Úplnou kopii dokumentu: KUČÍREK, Pavel a kol.: Doplnění dokumentace SEA o Posouzení vlivů konceptu ÚP VÚC LK na životní prostředí o porovnání variant koridorů silnice R35 v úseku Úlibice-Turnov. Kroky 1 až 7 dle metodiky zpracování, Liberec 2005.“
  7. Kopie úplné Studie proveditelnosti a účelnosti silnice R35 (dále jen Studie R35), vypracované na objednávku Krajského úřadu v Liberci projekční kanceláří Valbek spol. s r. o. Liberec v únoru 2009; a to včetně dokladů, tvořících soubor záznamů o projednání, vyjádření státních nebo obecních orgánů k předmětné studii v době jejího pořizování.
  8. Kopie úplné zadávací dokumentace, kterou poskytl věcně příslušný odbor Krajského úřadu v Liberci projekční kanceláři Valbek jako podklad k vypracování Studie R35.
  9. Kopie kompletního výběrového řízení, jehož výsledkem byl výběr předmětné zakázky Studie R35. Zejména tedy výzva k podání nabídek, záznam o otevírání nabídek a smlouva o poskytování služeb mezi věcně příslušným odborem Krajského úřadu v Liberci a firmou Valbek, včetně vymezení rozsahu požadovaných prací.
  10. Kopie expertního oponentního posudku, který k předmětné Studii R35 vypracoval prof. Ing. František Lehovec, Csc, pravděpodobně ještě v průběhu roku 2009.
  11. Žádá věcně příslušný odbor Krajského úřadu v Liberci o poskytnutí níže uvedených informací ohledně přípravně analytických a expertních prací pro silnici R35 za roky 2007 a 2008. Dne 25.2.2010 dozorčí rada Státního fondu dopravní infrastruktury (dále jen SFDI) vzala na vědomí mj. „Závěrečné vyhodnocení akci“ (viz. Příloha č. 1), kde na s. 10 přehledu figuruje částka ve výši 7.171.000 korun, která byla SFDI poskytnuta Libereckému kraji na ´Přípravné analytické a expertní práce pro silnici R35´. Disponuje věcně příslušný odbor Krajského úřadu v Liberci podklady, které by pod takto označené práce umožnily přiřadit konkrétní věcné položky, včetně vyúčtovaných finančních částek? Podle nepřímých doplňujících informací je velmi pravděpodobné, že SFDI část finančních prostředků poskytl Libereckému kraji již v roce 2007. Přílohy: Zasedání dozorčí rady SFDI ze dne 25.2.2010.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky