Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Do soutěže o krajskou stavbu roku se lze hlásit do konce května

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 06. 05. 2019 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Tradiční akcí, jež oceňuje originální architekturu, zajímavé stavby i jejich tvůrce, je soutěž Stavba roku Libereckého kraje, která od letoška nově nese titul Soutěž Karla Hubáčka. Ještě čtyři týdny je možno podávat přihlášky do ní na podatelně Krajského úřadu v Liberci.

Uzávěrka je 31. května ve 12 hodin. Soutěž zaštiťují hejtman Libereckého kraje Martin Půta a členka rady kraje Radka Loučková Kotasová.

Porota udělí ceny ve čtyřech kategoriích. První a hlavní z nich je Cena Karla Hubáčka, udělená za nejzajímavější stavbu nebo úpravy veřejného prostoru a krajiny. Dalšími jsou Cena za inovaci udílená za výjimečné návrhy, Cena junior pro studenty, věnující se stavebnictví a architektuře a ocenění pro významnou osobnost v oboru stavebnictví.

Z veřejného internetového hlasování pak vzejde Cena veřejnosti. Hlasovat je možné od 15. června
do 15. října tohoto roku na webových stránkách www.stavbaroku.lk, kde se rovněž nalézají bližší informace k soutěži včetně přihlášek. Bližší podrobnosti se lze dozvědět taktéž na webu www.kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky