Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Děti z dětských domovů potěší předvánoční koncert Standy Hložka a spol.

Mgr. Langer Jiří

  • 19. 11. 2013 20:33
  • Školství

Sdílet článek

Týden před první adventní neděli, 24. listopadu od 13. 30 hodin  bude  v Dětském domově v Jablonném v Podještědí pořádně veselo.

Velký předvánoční koncert jako součást komponovaného pořadu „Úsměv na tváři“ sem pro děti z dětských domovů z Jablonného, Frýdlantu, Krompachu a České Lípy přiveze autor scénáře Petr Horáček. Hosty Petra Horáčka, autora a režiséra pořadu, do kterého se aktivně zapojí i děti v publiku, budou zpěvák Standa Hložek, Olivia Žižková jako Darinka Rolinc – revival a kostýmní bavič Rudy Harden.

„Liberecký kraj oslovila společnost VSDK, a.s., obchodník s drahými kovy, že by spolu s partnery kompletně připravila zábavný pořad pro děti z dětských domovů. Rádi jsme tuto nabídku přijali, a tak se vystoupení  uskuteční v  krásných prostorách zámečku v jablonném v Podještědí, kde sídlí Dětský domov zřizovaný krajem. Pro děti to bude taková první předzvěst Vánoc,“  vysvětlila okolnosti konání zábavného odpoledne krajská školská radní Alena Losová, která se koncertu zúčastní společně s hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky