Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den zdraví se tentokrát koná na bobové dráze v Janově nad Nisou

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 10. 06. 2015 13:58
  • Zastupitelstvo
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Už třetí víkend po sobě mohou lidé navštívit Den zdraví s Krajskou nemocnicí Liberec, tentokrát v neděli 14. června na bobové dráze v Janově nad Nisou. Pro malé i velké návštěvníky budou přichystány různé preventivní programy a v rámci akce jízda na bobové dráze zdarma.

V rámci Dne zdraví v Janově nad Nisou budou mít lidé možnost konzultovat různou problematiku z oblasti zdravotnictví s odborníky z Krajské nemocnice v Liberci. Představí se transfuzní služba, kde se zájemci dozvědí informace o dárcovství krve, plazmy a kostní dřeně. Za odborného dozoru zástupců kardiologie si může každý vyzkoušet nácvik první pomoci a resuscitace, návštěvníci se dozvědí i spoustu doporučení týkajících se správných hygienických návyků. Na místě si také budou moci nechat preventivně vyšetřit znaménka na kůži a dozvědí se informace o estetických programech kožního oddělení.

Po celý den se mohou lidé těšit na zábavný doprovodný program pro děti i dospělé a polední menu za 30 korun. Představen bude i sanitní vůz a zájemci dostanou možnost seznámit se blíže s jeho vybavením.

Dny zdraví v Janově nad Nisou potrvají od 9:00 do 18:00 hodin.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky