Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cesty za uměním uvádějí díla žáků z Jablonce

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 03. 06. 2019 00:00
  • Rozvoj
  • Školství

Sdílet článek

Talent a um mladých výtvarníků představuje nová výstava, která je k vidění ve vstupním vestibulu krajského úřadu. Nese název Cesty za uměním a svá díla zde prezentují žáci druhého stupně Základní školy Arbesova z Jablonce nad Nisou. Záštitu nad výstavou převzal náměstek hejtmana Petr Tulpa.

Hlavní snahou bylo vytvořit hodnotnou prezentaci výtvarných děl žáků školy, která ukazuje, jak jsou vedeni ke kulturnímu
i uměleckému porozumění kontextu díla. Projekt Cesty za uměním se uskutečnil ve školním roce 2018/2019. Jeho předmětem byl proces interpretace vizuálního a uměleckého díla pomocí subjektivního vnímání žáků. Výstava potrvá do 27. června.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky