Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Českolipské nemocnici se daří, získala uznávané ocenění

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 08. 06. 2015 15:30
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. získala nejvyšší stupeň uznávaného ocenění CZECH Stability Award, které vyhlašuje společnost Bisnode ve spolupráci se Sdružením CZECH TOP 100.

Výsledky hodnocení jednotlivých společností jsou každoročně vyhlašovány v rámci žebříčku CZECH TOP 100 v kategorii „Nejstabilnější firma roku“. Českolipská nemocnice se nyní může pyšnit certifikací AAA – „Excelentní“.

„Certifikát, že se NsP patří k stovce českých stabilních společností, u kterých je vysoká pravděpodobnost spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, vysoká pravděpodobnost návratnosti investic, nízké úvěrové riziko a minimální riziko úpadku, nás velmi těší, ale zároveň ho bereme jako závazek do budoucna,“ uvedl generální ředitel českolipské nemocnice Jaroslav Kratochvíl. 

Ocenění formou tohoto certifikátu deklaruje, že hodnocená společnost praktikuje politiku otevřené komunikace, poskytuje dostatek informací o posledních výsledcích svého hospodaření nebo vlastnické struktuře, což jsou nedílné součásti samotného hodnocení CZECH Stability Award. Metodika hodnotícího modelu je založena na exaktní statistické analýze a principech data miningu. Skóringový model CZECH Stability Award vychází z mezinárodních zkušeností centrálního skóringového týmu Bisnode.

Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. poskytuje lůžkovou i ambulantní péči v spádové oblasti se 110 tisíci obyvateli. Vlastníkem 100% akcií je Liberecký kraj. Aktuálně provozuje 347 akutních lůžek, 6 lůžek DIOP a 122 lůžek následné péče. Zaměstnává 835 lidí. V uplynulém roce dosáhla auditovaného hospodářského výsledku + 13 milionů korun.

TZ NsP Česká Lípa

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky