Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Českolipská nemocnice pokračuje ve vylepšování techniky na centrálních operačních sálech

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 12. 05. 2015 15:03
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Českolipská nemocnice pokračuje v  modernizaci svých operačních sálů. Uspěla s projektem „Modernizace centrálních operačních sálů“, na který získala peníze z evropských fondů.

Přesněji, dotaci v celkové výši 10 430 200,00 Kč včetně DPH z operačního programu ROP NUTS II Severovýchod, 39. kolo výzvy - oblast podpory 2.2. Projekt je rozdělen na čtyři části.

V první etapě jde o právě doručenou dodávku tří kusů vybavených anestiozologických přístrojů. Jedná se o modulárně stavěný narkotizační přístroj pro vedené anestézie dětských i dospělých pacientů s příslušenstvím a dvou kusů komplexních anesteziologických monitorů. V otevřeném zadávacích řízením zvítězila společnost Madisap, s.r.o. s nejnižší nabídkovou cenou l 972 300 Kč vč . DPH.

Další částí projektu je dodávka dvou kusů operačních stolů. Jedná se o operační stoly pro gynekologicko – urologickou operativu a operativu traumatologicko – ortopedickou.

Třetí a čtvrtá část projektu se týká dodávka tří kusů endoskopických věží a ultrazvukového přístroje. U těchto částí dojde 22. 5. 2015 k otevírání obálek v rámci veřejné zakázky.

TZ NsP Česká Lípa

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky