Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Budoucnost je teď! Jednejme udržitelně / Česko-německé síťovací setkání, 11.-12. září 2020

Ivana Hujerová

koordinátorka neziskového sektoru a místní Agendy 21

  • 10. 07. 2020 08:17
  • Rozvoj

Sdílet článek

Viry přicházejí a odcházejí (a někdy se také vracejí), ale planeta, na níž žijeme, je pořád jedna a tatáž. Ochrana přírody a životního prostředí, změny klimatu, ale také udržitelný životní styl nabývají na stále větší důležitosti. 

Věnujete se ve své práci tématům jako ekologická výchova, ochrana životního prostředí, udržitelnost a rádi byste se pustili do česko-německého projektu s tímto zaměřením? Chybí Vám k tomu ale kontakty v sousední zemi nebo německý projektový partner? 

Přijďte na naše česko-německé síťovací setkání, které se koná 11.-12. září 2020 v Praze. Jeho účastníky budou zejména lidé, kteří se výše zmíněným tématům profesně věnují. 

Kromě možnosti k síťování, poznání lidí, kteří se věnují podobné problematice v tuzemsku i v sousední zemi a představení možností podpory u Česko-německého fondu budoucnosti (mj. prostřednictvím Tématu roku 2020) bude součástí akce také příležitost ukázat své aktivity veřejnosti, a to v rámci česko- německé eko-zóny na festivalu United Islands. 

Přihlašujte se prosím skrze tento formulář, a to do 3. srpna 2020. Počet účastníků je omezen a v případě velkého zájmu je budeme muset vybírat - ozveme se do 13. srpna 2020. Potvrzeným účastníkům pomůžeme s cestovními náklady a ubytováním. Akce bude tlumočena. Bližší informace vám rádi podají Anne Liebscher (anne.liebscher@fb.cz) nebo Jacob Venuß (jacob.venuss@fb.cz)A protože se někdy viry vracejí - sledujeme vývoj situace a jsme připraveni na ni také krátkodobě reagovat.

Tým Česko-německého fondu budoucnosti

____________________________________________

Anne Liebscher

Deutsch-Tschechischer Zukunftsfonds
Česko-německý fond budoucnosti

Železná 539/24
110 00 Praha 1
web_cz | web_de | facebook

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky