Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Budoucí ministr průmyslu přednáší v jabloneckém Petříně

Mgr. Langer Jiří

  • 24. 01. 2014 15:33
  • Rozvoj

Sdílet článek

Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou s Evropským hnutím v České republice spolupořádají 28. ledna od 18 hodin v hotelu Petřín v Jablonci and Nisou přednáškový a diskusní večer s podnikateli na téma perspektivy vývoje české ekonomiky.

Se svými příspěvky vystoupí Jan Mládek, nominovaný ministr průmyslu a obchodu v nově vznikající vládě, a Doc. Ing. Ilona Švihlíková, z vysoké školy mezinárodních vztahů v Praze.

Přednáškový a diskusní večer je vzácnou příležitostí k seznámení se s aktuálními informacemi o stavu a vývojových perspektivách ekonomiky České republiky a ekonomiky EU, hospodářské strategii nově vznikající vlády a k uplatnění svých názorů, připomínek a námětů v diskusi,“ zve Vladimír Opatrný, předseda představenstva Okresní hospodářské komory v Jablonci n. N.

Akce se zúčastní také krajská radní Ivana Hujerová, ředitel OHK Oskar Mužíček a další hosté.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky