Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Bambiriáda bude v Liberci před radnicí

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 05. 2013 15:03
  • Školství

Sdílet článek

 

Na náměstí Dr. E. Beneše před libereckou radnicí se 24. a 25. května uskuteční jubilejní 15. ročník Bambiriády.

Tato celorepubliková přehlídka dětí a mládeže se koná tento rok v 17 městech po celé České republice. Nejseverněji položenou Bambiriádu již tradičně pořádá Rada dětí a mládeže Libereckého kraje. Regionální záštity nad akcí převzali Přemysl Sobotka, místopředseda Senátu, krajská radní pro školství Alena Losová, náměstkyně hejtmana LK pro kulturu Hana Maierová a Kamil Jan l Svoboda, náměstek primátorky Statutárního města Liberec.

 

V Liberci se představí 40 organizací dětí a mládeže. Nepřetržitý program pódiových vystoupení nabídne tisíc účinkujících z celého kraje s pestrým zaměřením – tanec, hudba, divadlo… Vystavovatelé pro návštěvníky opět připraví netradiční hry a aktivity. Ani letos nebudou chybět složky integrovaného záchranného systému – hasiči, Policie či Armáda. Na akci navazuje nespočet doprovodných aktivit – výstava obrazů v budově nového magistrátu či RC Drift – soutěž aut na dálková ovládání. Velkolepým zakončením bude opět severočeský open air break dance šampionát v kategorii skupin. Areál je přístupný po oba dny v čase 9 – 19 hod. Vstup na akci je bezplatný. Detailní program a informace na www.bambiriada.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky