Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zlatnictví Milan Ulbrych

O společnosti: 
Snubní prsteny, zásnubní prsteny, náušnice i briliantové a další šperky ve zlatnické dílně Ulbrych vyrábíme již řadu let, naše bohaté zkušenosti nám tak dovolují plnit i velmi náročné individuální požadavky. Zaměřuje se na výrobu snubních a zásnubních prstenů, náušnic, ale i na luxusní briliantové šperky. Vše vyrábíme tradičním způsobem ručně, s maximální precizností a smyslem pro detail. Snubní a zásnubní prsteny vyrábíme z bílého, žlutého i červeného zlata a ve všech barevných kombinacích, stejně jako náušnice, briliantové šperky, prsteny nebo přívěsky. Zejména při výrobě snubních prstenů se snažíme v plné míře naplnit požadavek zákazníka, naše snubní prsteny jsou tedy často snubní prsteny "šité na míru". Snubní prsteny osazujeme ručně prvotřídními zirkony, nebo brilianty, vždy tak, aby nemohly vypadnout. Šperky zhotovují profesionální zlatníci ručně a tak každý zásnubní prsten, každé snubní prsteny, nebo náušnice, v sobě ukrývají jedinečnost, odrážející zadání klienta a vloženou invenci zlatníka. 

Specializace společnosti: Šperky (snubní a zásnubní prsteny, náušnice, aj.)

Dílna: Stříbrnictví

Zastoupení společnosti: Mgr. Milan Ulbrych, majitel

Adresa: Mírové náměstí 6, 466 01 Jablonec nad Nisou

ulbrych

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky