Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu

Upozornění

Poctu hejtmana Libereckého kraje letos obdrželo deset osobností, jedna z cen byla udělena in memoriam.

Více informací
Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

STEINEL Technik, s.r.o.

O společnosti: 
STEINEL Technik s.r.o. je částí mezinárodní firmy STEINEL Gruppe a specializuje se na mechanický vývoj nových výrobků. Firma STEINEL Gruppe patří mezi přední výrobce infračervených senzorů, senzorových lamp, horkovzdušných pistolí, lepících pistolí a elektronických zkoušeček napětí. Firma zaměstnává více než 1760 pracovníků v Německu, České republice, Švýcarsku, Rumunsku a Moldávii; její zastoupení najdete ve více než 70-ti zemích světa.

Specializace společnosti: Specializujeme se na mechanický vývoj nových výrobků. Jsme ideálním partnerem pro realizaci nových produktů - od vývoje, přes výrobu až po obal

Dílna: Produktový design

Zastoupení společnosti: Ing. Roman Kumpošt, jednatel

Adresa: Dr. M. Horákové 632/5, 460 01 Liberec

steinel

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky