Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Polpur spol. s.r.o.

O společnosti: Firma POLPUR, spol. s r.o. je ryze česká firma, založená v roce 1991. Náš výrobní program zahrnuje širokou nabídku nabídku lešticích, lapovacích a brousicích nástrojů, používaných především ve sklářském, bižuterním a strojírenském průmyslu. Jejich výhody oproti tradičně používaným nástrojům jsou vyšší životnost, produktivita, vyšší reprodukovatelnost a kvalita opracování. Pro obsluhu přitom znamenají vyšší bezpečnost práce a nižší fyzickou námahu ve spojení s čistším pracovním prostředím. Velkou část své produkce, zhruba 75 %, firma exportuje do celého světa.

Specializace společnosti: Leštící, lapovací a brousící nástroje

Dílna: Broušení a rytí drahých kamenů

Zastoupení společnosti: Bc. Ondřej Brustmann, jednatel

Adresa: Kudrnáčova 1287, 511 01 Turnov

polpur

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky