Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

LUCID spol. s.r.o.

O společnosti: 
Společnost Lucid je firmou se širokým sortimentem a bohatým spektrem nabízených produktů a služeb. Je výhradně českou společností, která zaměstnává přibližně padesát pracovníků. Výroba je založena na dlouholeté tradici navazující na věhlas a preciznost jabloneckého průmyslu. Specializuje se na zpracování ocelových a tombakových plechů metodou hlubokého tahu za studena. Společnost Lucid je vybavena širokým rozsahem technologických zařízení, která umožňují vyrábět tesetitisíce druhů výrobků často montovaných do celků.

Specializace společnosti: Vývoj a výroba lisovaných kovodílů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl, aj.

Dílna: Rytí kovů (s následným tiskem)

Zastoupení společnosti: Ing. Romana Šefraná, jednatelka

Adresa: Liberecká 85, 466 01 Jablonec nad Nisou

lucid

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky