Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Malba skla Nový Bor/Painting of Glass Nový Bor

Vyšší odborná škola sklářská a Střední odborná škola Nový Bor/Higher Professional Glass School and Secondary Shool Nový Bor

Adresa/Address:
Wolkerova 316
473 01 Nový Bor
Czech Republic

Ředitel/Director: PaedDr. Ilona Jindrová
tel.: +420 487 712 211
e-mail: info@glassschool.cz
www.glassschool.cz

Malba se bude realizovat na plochém a dutém skle, jehož tvar, barvu a rozměry účastníci Sympozia dodají nejpozději do konce května 2013. Rozpracované polotovary si případně mohou účastníci sympozia přivézt sebou.
K dispozici budou barvy transparentní, krycí i vysoký smalt. V omezené míře budou připraveny listry, preparáty zlata a vykrývací laky. Malba bude prováděna ručně pomocí štětců, pera nebo tupováním. Malbu bude možné kombinovat s technikou pískování. Vypalování bude prováděno v komorové peci, limitní výška výrobku je 60 cm.

Flat and hollow glass will be painted. Shape, colour and dimensions will be determined by the symposium participants at the latest to the end of May 2013. The symposium participants can bring their own semifinished products.
Transparent and covering paints as well as high enamel will be available. Restrictedly, lustres, gold preparates and opaque lacquer will be prepared. Firing will be provided in a chamber kiln, the limited product height is 60 cm.

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky