Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Závěrečných konferencí projektů Efektivní řízení lidských zdrojů a Posilování institucionální kapacity a efektivnosti KÚ LK se zúčastnilo na 200 lidí

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 11. 2012 16:11
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Konferenční prostory Krajského úřadu LK v Liberci patřily 6. a 7. listopadu dvěma projektům financovaným z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a z krajského rozpočtu.

Obě zahájil ředitel KÚ LK René Havlík.

 „Smyslem obou konferencí bylo seznámit veřejnost, účastníky z řad obcí celého kraje, ale i ostatních krajských úřadů a institucí veřejné správy s výstupy projektu a zkušenostmi z jeho realizace,“ uvedl ředitel.

„Projekt byl zaměřen zejména na zavádění procesního, projektového a strategického řízení, tedy na zvyšování kvality krajského úřadu,“ doplnil.

První den byl věnován projektu „Efektivní řízení lidských zdrojů Krajského úřadu Libereckého kraje“, druhý projektu „Posilování institucionální kapacity a efektivnosti krajského úřadu.“

Více než 100 účastníků konference chválilo program a skvělou organizaci konference.

Na konferenci se přijeli podívat zástupci krajů, obcí Libereckého kraje a některých ministerstev. Své zkušenosti a poznatky z projektu přednesli jak zástupci realizačního týmu, tak i zástupci dodavatelů, které projekt pomáhali realizovat. O své zkušenosti s podobným projektem se podělili zástupci Moravskoslezského kraje a města Jilemnice.

Druhý den se o přízeň posluchačů ucházel projekt „Posilování institucionální kapacity a efektivnosti krajského úřadu.“ Svoje příspěvky prezentovali členové realizačního týmu projektu, dodavatelské firmy, ale i zástupci ostatních krajů a městských úřadů se svými zkušenostmi s podobnými projekty. Na závěrečnou konferenci projektu PIKE se přijelo podívat více než 100 účastníků z různých koutů republiky a z různých veřejných institucí.

  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky